Kontakt

Kontakt

Välkommen att ta kontakt för föreläsning, kurs, workshop eller annat.

 

Henrik Kok

Naturligt Vis, KBT i Göteborg AB

 

Mobil: 0707-944 111

E-post: henrik.kok@naturligt-vis.se

 

För individuell psykoterapi (KBT), ring 031-747 80 50 (Närhälsan Styrsö vårdcentral). OBS! Enbart patienter listade vid denna vårdcentral kan tas emot för samtal.

 

Infoblad om Naturligt Vis kan du se/ladda ner här.

 

Henrik Kok är leg. fysioterapeut och leg. psykoterapeut med KBT-inriktning. Han är också utbildare i mindfulnessbaserad metodik och har lång erfarenhet av arbete med stresshantering, avspänning och mental träning. Henrik är auktoriserad av Svenska föreningen för kognitiva och beteendeinriktade terapier (SfKBT) och medlem i Svenska mindfulnessföreningen för MBSR/MBCT.

 

Henrik Kok är en av ett fåtal i Sverige som är utbildare i mindfulnessbaserad kognitiv terapi (MBKT). Han har genomgått sin mindfulnessutildning genom Karolinska institutet under ledning av professor Mark Williams, som är världsledande på området. Förutom utbildningen har Henrik fördjupade kunskaper från bland annat vistelser i Plum Village, Frankrike, under ledning av den zenbuddistiske munken Thich Nhat Hanh, som bland annat nominerades av Martin Luther King till Nobels fredspris 1968.

 

Henrik arbetar för närvarande 60% i eget företag och 40% vid Närhälsan Styrsö vårdcentral.

Kontakta Henrik Kok via detta formulär eller via e-post.

 
 
 
 

Naturligt Vis

Kognitiv terapi och mindfulness

Copyright © All Rights Reserved.